Vår

Designstudio

Formgivning är alltid lika roligt. När det handlar om digital media startar vi för det mesta med penna och papper. Det är lättare att visualisera sina idéer med en penna i handen och resultatet blir en unik formgivning för varje kund.

Digitization

Digitalisering

När idéerna kring formgivningen börjar ta form tittar Labbet på arbetet för att säkerställa att det går att genomföra på ett ekonomiskt hållbart sätt. Efter eventuella justeringar digitaliseras formgivningen för att kunna användas i projektet.

Texter

Innan Labbet tar över ansvaret för projektet, eller formgivarna fortsätter att arbeta med trycksaker, ser skribenten till att alla texter passar både för tryck och digital media. Nu har vi kommit ganska långt i projeket.

Copywriting

Fotografering

Hos oss på J&M är vi stolta över att använda bilder med hög kvalité. Vi har våra 'egna' fotografer och köper också in bilder för att ge våra projekt det där lilla extra för att skilja sig från mängden och få kundernas uppmärksamhet.

 

Kvalitetssäkring

På J&M kvalitetssäkrar vi alla projekt så att inga mer ändringar behöver göras efter publiceringen. Studion och Labbet arbetar tillsammans men ibland behöver saker ändras ändå och då gör vi det, snabbt och effektivt

Copywriting


     Kunder